VIP reis Zuid Afrika

 

 

 logo compleet-01 prijs opvraagbaar met KLM of met privé jet

 

Een schitterende reis van 14 dagen die tot stand kon komen samen met onze Afrika specialisten. Alleen de beste accomodaties worden gecombineerd met uitgekiende, gearrangeerde fly-ins en safarigebieden.Ttransfers, incheck en vervoer tijdens de reis uitsluitend privé. Zo komt u op plekken waar weinig of geen toeristen komen en ziet u echt meer.

 

Dag 1

U wordt thuis opgehaald en gebracht naar Schiphol met een luxe wagen en checkt in Business Class KLM. Instappen is om 10:00 uur in de ochtend. Aankomst in Kaapstad om 21:20 uur. Een privé chauffeur brengt u naar het Ellerman House voor 4 nachten.  Een team vangt u op voor uw rust, ontspanning en daginvulling en om u in de stad te laten begeleiden.

 

© Copyright 2019 Ellerman House 4 Nachten Dubble Deluxe Room Ocean View en Terras.
Ellerman-House-banner

 

Er volgen vier prachtige dagen met uitzichten, gezellige restaurants, een helikopter vlucht en diner cruise en waar u wilt flaneren en winkelen tussen evenementen en levende muziek. Een privé chauffeur met wagen ter beschikking. Ook een bootocht met een Riva is mogelijk.

 

 

BEKIJK DE TAFELBERG:       © Copyright 2019: Bij goed weer naar boven op de Tafelberg

 

 
BEKIJK HET GOLD RESTAURANT       © Copyright 2019 Airproperty Conciërge Services
Dinersuggestie is het Gold Restaurant met live muziek

 

De hotel stewards en uw chauffeur helpen u deze dagen te kiezen wat voor u het beste schikt. Bij mooi weer kunt u de Tafelberg bezoeken. Het Maleisisch kwartier, ('Malay Quarter'). Het Kasteel de Goede Hoop uit 1658, gebouwd in opdracht van de VOC met militair museum is minder weer afhankelijk. Drie stadsparken verfraaien de sfeer van de stad: Company Gardens, De Waal Park, Deer Park of zeer sportief met goede schoenen: Woodstock Cave een grot in de Tafelberg. Dit laatste is wel wat avontuurlijker.

 

Dag 3

Op dag drie toert u langs de kustlijn van de stad en kunt slenteren door de botanische tuinen van Kirstenbosch. Enkele bezienswaardigheden staan hieronder genoemd. We noemen niet alles want dan blijft het ook een verassing:

Hout Baai, Duikers eiland, witte stranden langs de kustroute met schitterende vergezichten. Een kleine en zeldzame groep pinguins. We maken voor u een fijne keuze van de beste en fijnste plekken die er zijn op het moment dat u er bent.

 
 
BEKIJK DE GROEP PINGUINS:           Copyright © 2019 Travel Valley.nl
kape nature reserve

 

Een echte Kaap scene: Dag drie wordt compleet en aan het einde kunt u met het schitterende uitzicht van een ondergaande zon dineren en proosten met een glas champagne.

 

Dag 4

Uw laatste dag in Kaapstad wordt onvergetelijk: Vanaf het Victoria en Alfred Waterfrond (de haven van Kaapstad) stijgt u op per privé helikoptervlucht langs de Atlantische kust naar False Bay. U passeert daarbij de Vis Hoek en de Muizenberg. Bij terugkomst kunt u pierewaaien en is een meerkeuze, de hiervoor genoemde boottocht met een Riva of een Jazz Tour. 's Avonds is er een autorit naar 'Signal Hill' voor een nachtmutsje. Op dit punt geniet u de mooiste vergezichten over de Kaapse Liggies. Een waardig afsluiting van de eerste vier dagen van uw VILLAJET reis door Zuid Afrika.

 

visitor-information-header-1

© Copyright 2019 Een gebied met winkels, restaurantjes, evenementen; een gezellige drukte.

 

Dag 5

De reis door vervolgd per luxe vintage auto met chauffeur voor een proeverij van chocolade en wijn in het Spier hotel. Dan wordt doorgereden naar dit prachtige etablissement: Delaire Graff Restaurant Lodges en Spa voor 2 nachten in Stellenbosch. De rit deze dag duurt maximaal 4 uur.

6.-DELAIRE-GRAFF---Owner's-Lodge---private-garden

© Copyright 2019. We nemen u mee naar Stellenbos

Dag 6       LAURENCE GRAFF

Uw tijd in Kaapstad ligt achter u. In dit intermezzo met rustige en mooie uitzichten is de tijd even aan u. Het hotel blinkt uit in goede wijn, kunst en gastvrijheid. Nederlandse architectuur combineert Afrikaanse kunst van Laurence Graff's persoonlijke collectie. Het restaurant biedt u mogelijkheden met invloeden uit Indo Chinese- en andere Aziatische geïnspireerde keuken. Of u kiest ervoor om in eigen suite te dineren. Het is aan u.

Mocht u belangstelling hebben in het samenstellen (en meenemen) van uw eigen wijn dan kunt u meedoen met een wijn-meng-sessie. U krijgt een beeld hoe wijnsmaken elkaar kunnen beïnvloeden.

 

 

 

Dag 7,8 en 9     TSWALU

 

5938e49c37896_Pilatus-Aircraft-Ltd-News-HeaderImage

© Copyright 2019 Pilatus-aircraft.com

 

U reist naar per comfortable wagen naar het platvorm van het vliegveld van Kaapstad waar u instapt in het voor u gereserveerde privé toestel naar Tsuwalu. De vlucht duurt iets minder dan 2 uur.

 

tswalukalaharireserve_23-x_large     Tswalu-Tarkuni-Pool-1200x801

Tswalu-Tarkuni-Firepit

© Copyright 2019 https://www.wetu.com/

  

Tswalu's natuur bestaat uit zandwoestijnen, drassige steppe en savanne. Er is meer water dan in een gewone woestijn en daarom heeft het diversiteit en is vol rijkdommen. Een team staat voor u gereed. Een prachtige Motse suite. Safari's met terreinwagens, te voet of te paard. Stilte en schoonheid in combinatie met welkome gastvrijheid en een fijne keuken. Twalu betekent "hoop" en maakte haar doelstelling:                                                                     "De wereld beter achterlaten dan wij haar aantroffen".

 

 

Dag 11 en 12        LONDOLOZI

 

 Beechcraft_B300_King_Air_350,_Australia_-_Royal_Australian_Air_Force_(RAAF)_JP7325768Image Copyright © 2019 Royal Australian Air Force.

 

Het voormalig jachtgebied genaamd Londolozi (beschermer van al het leven) is een 150km2 groot privé reservaat. Opgericht in 1926 is het vanaf 1971 omgevormd tot een gebied voor eco toerisme. Londolozi wordt internationaal geprezen door een hoog ontwikkeld wildbeheer in samenspraak met de actief betrokken lokale bevolking. Uw vlucht met uw privé toestel van Tswalu naar Londolozi duurt 2 uur en 5 minuten. Bij de safari's kunt hier vogels & flora kijken, kunst kijken, gourmetten & ontspannen, 's-nachts sterren kijken en ook Londolozi heeft haar eigen wijnen.

 

 

BEKIJK ALVAST DEZE SCHITTERENDE FOTO;S:       Copyright 2019 blog.londolozi.com

 

 

 

 

cedarberg-londolozi-private-granite-private-dining-13   londolozigranitesuites12

© Copyright 2019 Londolozi Granite Suite                            © Copyright 2019 World Class  Stewardship

 

 

 Dag 13       HELIKOPTERPICKNICK

Na een heerlijk ontbijt stapt u in voor een 50 minuten rondvlucht met spectaculaire uitzichten over de Canyon rivier, "Gods Window" en de Pinaclepoint, de Mac Mac-, de Lisbon- en de Berlin watervallen. Tijdens een tussenlanding is een Picnic georganiseerd.

 

ZIE DEZE FOTO VAN LONELY PLANET:       © Copyright 2019 Lonely Planet Helicoper pick nick

 

 

Met deze helikoptervlucht landt u na afloop bij Hoedspruit waar uw privé toestel voor u klaar staat voor de vlucht van 50 minuten naar Johannesburg. Daar land u op O. R. Tambo Airport waar u wordt gebracht naar het winkel en gallery gebied Rosebank voor een bezoek. Hippe kleding, soms levende muziek, een bowling, restaurants en kunstgalerijen wisselen elkaar af en de avond komt in zicht. Er volgt een aperitief en een diner in het Saxon Hotel. Uw vlucht naar Amsterdam vertrekt 's-avonds om 23:15 uur vanaf dit vliegveld.

 

   original_open-uri20130919-17643-gajli-2

© Copyright 2019 Afar travel guides, Rosemall Shopping Center

 

Dag 14  AMSTERDAM

Het is de volgende ochtend: u landt rond 10:25 uur. Wij brengen u graag rustig en snel naar huis met een fijne, stille wagen. Aan u de keuze.

Het einde van een onvergetelijke reis.

 DSCN1855-3

 

© Copyright 2019 Ton Werner Spruit, VILLAJET™

 

 

 

 

 

 

 

UITGEBREIDE  MOGELIJKHEDEN 

Regionaal reizen om avocado plantages van Albert Heijn te bezoeken cacao boeren in Madagaskar met na afloop een klassiek jazz concert op de Seychellen. Het zijn prachtige intermezzo's die beschikbaar komen met eigen transport.

 

SECURITY

Op sommige plaatsen is het aan te bevelen beveiliging in te huren zoals van- en naar internationale vliegvelden en op sommige wegen.

 

En in- / uitstappen vanaf een privé terminal:

Met een Gulfstream G550 bieden wij u een retourvlucht (Amsterdam - Kaapstad en Johannesburg - Amsterdam) aan zonder tussenlanding. Inclusief personeel, twee persoons bed, privéruimten en een fijne catering en extra's  € 379.000, -.

 

 

 G550_5051_Int2_072.20190912   G550_5051_Ext1D_072.20190912

© Copyright 2019 Golfstream Pre Owend Aircraft Gulfstream G550

 

Met een Falcon 7X voor het retourtraject Amsterdam - Kaapstad (ook zonder tussenlanding) en Johannesburg - Amsterdam. Inclusief personeel, twee persoons bed, privéruimten en fijne catering en extra's:  € 371.000, - 

 

F7X SN162 exterior-2 mid_cabin_1

© Copyright 2019 DessaultFalcon.com

 

 

Met een Legacy 650 heeft u een stop in Marrakech, Marokko rond 02:30 in de nacht. Ook met ruime ontspanning en cateringsmogelijkheden: Kosten € 300.000,-

 

embraer-legacy-650-350399_bf500bda4182d72c_920X485

www.aviav.ru 

 

 

INBEGREPEN IN DEZE REIS: (lees hiervoor het gedetailleerd op te vragen reisoverzicht)

Businesclass KLM vluchten
Privévluchten (Kaapstad-Tswalu-Londolozi en  Hoedspruit-Johannesburg)
Genoemde overnachtingen
Genoemde maaltijden
Diverse prive transfers
Stadstour Kaapstad met prive gids
Diner cruise Kaapstad
Dagtour Kaapse Schiereiland met prive gids
Dag servicegids/chauffeur + voertuig in Kaapstad
Helikoptervlucht Kaapstad
Optioneel Jazz tour
Bezoek Signal Hill met Champagne
Dagtour Wijngebied per Vintage auto en met privé gids
Helikoptervlucht PanoramaRoute met picknicklunch
Safari tijdens verblijf in Tsuwalu
Safari tijdens verblijf in Londonlozi
Reserveringskosten
 
 
NIET INBEGREPEN IN DEZE REIS:
 
Bijdrage calamiteitenfonds ad €2,50 per boeking
Eventuele reis-en/of annuleringsverzekering
Overige maaltijden
Ventuele overige excursies
Entregelden en parkgelden
Riva boottocht
Taxi naar en van Schiphol
Persoonlijke uitgaven
 
 
BETALINGSVOORWAARDEN:
Aanbetaling omgaande na boeking: 25 %
Restantbetaling: 6 weken voor vertrek
Reisbescheiden: uiterlijk 10 dagen voor vertrek
Annuleringsvoorwaarden: Tot 65 dagen voor vertrek: de aanbetaling + vielgreis
65 tot 28 dagen voor vertrek: 25 % van de reissom
28 tot 14 dagen voor vertrek: 75 % van de reissom
Van 7 dagen voor vertrek t/m de dag van vertrek: 100 % van de reissom
(Eventuele afwijkende annuleringsvoorwaarden worden bij boeking aangegeven).

 

==============================================

 

We have tried to find all respected sources, copyright holders and photographers at this site and added names and locations as far as we possibly could. If you can provide us with information to correct or improve our presentation or if you wish to advise, please contact us at  villajet@villajet.com. We wil look into your suggestion and get back to you shortly. We reserve the right to make any changes and corrections to this site as and when we consider it appropriate and without notice. See also our disclaimer on the contact page.

Thank you for your concern. VILLAJET, The Netherlands.

 

============================================== 

 

 

VILLAJETS ® aircraft connectability and heritage